...

Interiør

Fra arkitekten:

Reise Terrasse får en flott beliggenhet ved Tingsakerfjorden; sørvest-vendt med en fantastisk panoramautsikt. Området er et rolig boligområde, ikke langt fra Lillesand sentrum. Sjøutsikt og beliggenhet har vært førende for vårt konsept. For at leilighetene skal få mest mulig fasade mot utsikt og sol, er bygningsvolumet fordelt på to mindre bygg og har flere sprang i fasaden.
Oppholdsrommene/stuene og mange av soverommene har store vindusfelt helt til gulv, slik at panoramautsikten blir en vesentlig del av rommene. Alle leiligheter har også romslige terrasser eller balkonger med sol og utsikt.Asplan Viak AS
...

Eksteriør

Uteområdene er noe for seg selv; stille og fredelig men likevel nært til aktiviteter og folkeliv. Sjøen er så nærme at du kan ta deg et morgenbad året rundt, og flotte naturstier omkranser området. Ferskvann med strand og stupebrett finner du rundt første sving, så muligheten for en dukkert etter løpeturen i skogen er absolutt til stede. Uteområdene er påkostet og flotte; med grillområde, grøntområder og brostein. Her møter du hyggelige naboer, eller nyter en stille stund under et tre. Pakk en kurv og inviter venner på piknik, enten på plenen eller på stranda. Valget er ditt.